Nieuwe WebDelft kantoorruimte aan de Poortweg 6 in Delft

Met trots kondigen wij aan dat we officieel zijn verhuisd naar ons gloednieuwe kantoor aan de Poortweg 6 in Delft. Deze verhuizing markeert een belangrijke mijlpaal in de groei van ons bedrijf en geeft ons de ruimte om nog beter in te spelen op de behoeften van zowel ons team als onze klanten.

In het kort

  • Checkmark IconRuimte voor groei – meer werkruimte voor ons groeiende team.
  • Checkmark IconCentrale locatie – makkelijk bereikbaar in Delft.
  • Checkmark IconDelftse roots – blijven trouw aan onze naam en oorsprong.

Waarom deze verhuizing?

Ons avontuur begon enkele jaren geleden bescheiden – als studenten werkten we vanuit onze kamers aan de eerste ideeën en projecten. Wat toen klein begon, is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. Onze “kantoorruimte” was lange tijd onze studentenkamer, maar met de groei van het bedrijf en de uitbreiding van ons team werd het al snel duidelijk dat het tijd was voor een professionelere werkplek.

Natuurlijk wilden we trouw blijven aan onze roots, en daarom kozen we ervoor om ons nieuwe kantoor in Delft te vestigen. Het nieuwe kantoor aan de Poortweg 6 biedt ons de ruimte en mogelijkheden die nodig zijn om onze verdere groei te ondersteunen en tegelijkertijd onze band met de stad te behouden.

Wat betekent dit voor ons team en onze klanten?

Voor ons team betekent de verhuizing naar Poortweg 6 een inspirerende nieuwe omgeving die teamwork en creativiteit stimuleert. Het kantoor is ingericht met verschillende ruimtes voor samenwerking, ontspanning en focus, zodat iedereen in een productieve sfeer kan werken.

Onze klanten profiteren van verbeterde service en bereikbaarheid. Met de extra ruimte en voorzieningen kunnen wij klantafspraken nu in een modernere, comfortabelere omgeving faciliteren. Daarnaast biedt de centrale ligging ons de mogelijkheid om sneller in te spelen op klantvragen en samenwerkingsprojecten.

Vooruitkijken naar de toekomst

Deze verhuizing is slechts het begin van een nieuw hoofdstuk voor ons bedrijf. De extra ruimte stelt ons in staat om onze diensten verder uit te breiden en nieuwe initiatieven te ontplooien. We kijken ernaar uit om onze ambitieuze groeiplannen te realiseren vanuit deze inspirerende locatie in Delft.

Kom gerust langs!

We nodigen onze klanten, partners en vrienden uit om eens langs te komen bij ons nieuwe kantoor aan de Poortweg 6. We zijn enthousiast over deze nieuwe stap en willen dit graag met jullie delen. Bedankt voor jullie voortdurende steun!

Andere interessenante onderwerpen