Introductie van maandelijkse onderhoud- en SEO-abonnementen

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we twee nieuwe maandelijkse diensten hebben toegevoegd aan ons aanbod: onderhoud en SEO. Waar deze diensten voorheen alleen op aanvraag beschikbaar waren, bieden we ze nu standaard aan om onze klanten nog beter te ondersteunen bij het behalen van hun online doelstellingen. Met deze aanvulling willen we ervoor zorgen dat jouw website niet alleen optimaal blijft presteren, maar ook voortdurend beter vindbaar wordt in zoekmachines.

Ondersteunende diensten voor nog betere resultaten

Onze nieuwe maandelijkse diensten zijn speciaal ontworpen om de prestaties van je website continu te verbeteren. Onze SEO-dienst zorgt ervoor dat je site beter scoort in zoekmachines zoals Google, terwijl onderhoud ervoor zorgt dat je website veilig, snel en stabiel blijft draaien. Dit zijn de fundamenten voor een succesvolle online aanwezigheid – en nu kun je erop vertrouwen dat dit elke maand voor je wordt verzorgd.

Onze maandelijkse pakketten

Om te voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten, bieden we drie verschillende pakketten aan. Elk pakket biedt een specifiek niveau van ondersteuning, zodat we samen kunnen kiezen wat het beste past bij jouw situatie.

 

Basis onderhoudspakket

Dit pakket is ideaal voor ondernemers die willen dat hun website veilig en probleemloos blijft functioneren, zonder extra’s. Dit pakket zorgt voor de essentiële veiligheid en stabiliteit van je website.

 

Uitgebreid onderhoudspakket

Naast alles uit het basispakket, richt dit pakket zich ook op het verbeteren van de prestaties en vindbaarheid van je website. Met dit pakket ben je verzekerd van continue verbeteringen en technische ondersteuning om jouw website optimaal te laten presteren.

 

Groeipakket

Dit pakket is perfect voor bedrijven die hun website strategisch willen inzetten als een groeimotor. Voor bedrijven die willen groeien en meer leads willen genereren via hun website, biedt dit pakket alles wat je nodig hebt.

 

Meer informatie over de maandelijkse abonnementen vind je op de pagina: onderhoudsabonnementen

Waarom deze diensten belangrijk zijn?

Door deze nieuwe maandelijkse diensten aan ons aanbod toe te voegen, willen we jouw digitale succes verder ondersteunen. Het regelmatig optimaliseren van je website en het uitvoeren van onderhoud is cruciaal om concurrerend te blijven en potentiële klanten aan te trekken. Of je nu kiest voor basis ondersteuning of uitgebreide groei-optimalisaties, wij zorgen ervoor dat je website altijd op zijn best presteert.

Wil je meer weten over onze SEO-dienstverlening? Bekijk dan onze SEO-pagina.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor jou?

Met onze nieuwe onderhouds- en SEO-pakketten geef je jouw website de aandacht die het verdient. Of je nu kiest voor het basis onderhoudspakket, het uitgebreid onderhoudspakket of het groeipakket, je kunt rekenen op continue verbeteringen en optimale prestaties.

Neem contact op met ons voor meer informatie over deze nieuwe diensten, of bezoek onze SEO-pagina voor meer details.

Andere interessenante onderwerpen