Webdesign & development

Wij ontwikkelen websites die leads genereren en je business laten groeien.

20-reviews
8-jaar-ervaring
website-development-idee-bespreking

Wij werken anders

Waar anderen vasthouden aan het oude, gebruiken wij nieuwe technieken die écht werken.

Onze expertise

Door jarenlange ervaring en een strategische blik weten wij precies wat werkt – en wat niet.

Ons aanbod

Alles wat je nodig hebt, onder één dak. Geen ruis, geen miscommunicatie – alleen resultaten.

wordpress-webdesign-door-webdelft
Merk- en webstrategie

Voor we beginnen, analyseren we de kansen. We bouwen een solide basis met een strategie die jouw bedrijf online richting gaat geven en laten groeien.

Custom design (UI/UX)

We bouwen een merk dat opvalt en direct herkenbaar is. Dit vertalen we naar een uniek webdesign dat jouw bedrijf weerspiegelt – afgestemd op jouw wensen en die van je klanten.

WordPress Development

We vertalen het design tot in detail naar een gebruiksvriendelijke WordPress-website. Met een vlekkeloze technische uitvoering zorgen wij ervoor dat jij geen kansen mist.

Online vindbaarheid (On-page SEO)

Wij verbeteren de technische basis van je website – snelle laadtijd, beveiliging en meer. Daarnaast optimaliseren we title tags, meta beschrijvingen, URL-slugs, heading tags, foto-alt-tags en interne links. Alles voor maximale vindbaarheid.

Onze cases

Ontdek hoe wij bedrijven zoals het jouwe hebben geholpen om hun doelen te overtreffen.

Onze
aanpak

Kennismaking

We leren jouw bedrijf, doelen en doelgroep grondig kennen om een website strategie te ontwikkelen die volledig aansluit op jouw visie.

Ontwerp

We ontwerpen een uniek webdesign dat jouw merk versterkt en jouw klanten een moeiteloze en aantrekkelijke ervaring biedt.

Uitvoering

We bouwen een snelle, veilige en gebruiksvriendelijke website, geoptimaliseerd voor prestaties en vindbaarheid.

Live-gang

We zorgen voor een probleemloze lancering en monitoren alles zodat je website direct goed presteert.

Reviews

FAQ

Wat kost een professionele website?

We bieden geen one-size-fits-all oplossingen. Onze prijzen zijn afhankelijk van jouw specifieke behoeften en de functionaliteiten die je wenst. We werken met transparante, vaste prijzen die passen bij het type project en de doelen die je wilt bereiken. Tijdens het kennismakingsgesprek geven we een inschatting op maat.

Wat doen jullie om mijn website goed vindbaar te maken in zoekmachines?

SEO is vanaf het begin geïntegreerd in ons webdesignproces. We optimaliseren de structuur, snelheid en content van je website om deze beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google. Daarnaast bieden we aanvullende SEO-diensten, zoals zoekwoordenonderzoek en contentcreatie, om je website nog beter te positioneren.

Verlenen jullie ook onderhoud en support na de lancering?

Ja, na de lancering bieden we onderhoudspakketten om ervoor te zorgen dat je website altijd up-to-date, veilig en snel blijft. Zo blijf je verzekerd van een optimaal functionerende website die meegroeit met je bedrijf.


Wat als ik al een website heb, kunnen jullie deze verbeteren of vernieuwen?

Ja, we bieden ook website audits en redesigns aan. We analyseren je huidige website grondig en bepalen waar verbeteringen mogelijk zijn – zowel in design als functionaliteit. Vervolgens ontwikkelen we een nieuw ontwerp dat beter presteert en aansluit bij je huidige bedrijfsdoelen.

Werken jullie alleen met WordPress, of bieden jullie andere oplossingen?

Hoewel WordPress onze specialiteit is vanwege de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid, bieden we ook maatwerkoplossingen met Framer aan, afhankelijk van je specifieke behoeften. Tijdens de kennismaking adviseren we welke oplossing het beste bij jouw project past.