Moderne website voor grotere zichtbaarheid en groei

We ontwikkelden een moderne, gebruiksvriendelijke website voor Van der Heijden Belastingadvies. Het project richtte zich op het verbeteren van de online zichtbaarheid, het vereenvoudigen van de navigatie en het effectiever presenteren van hun diensten.

van-der-heijden-belastingadvies-case-website

Uitdaging

De bestaande website van Van der Heijden Belastingadvies voldeed niet meer aan de hoge standaard van het kantoor. De site was verouderd, niet gebruiksvriendelijk en weerspiegelde niet de uitgebreide expertise van Eric van der Heijden. De uitdaging was om complexe diensten op een duidelijke, toegankelijke manier te presenteren, terwijl de persoonlijke benadering van het kantoor werd benadrukt.

Onze aanpak

We ontwikkelden een uitgebreide digitale strategie waarbij gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid voorop stonden.

Custom design (UI/UX)

We ontwierpen een op maat gemaakte gebruikersinterface met een intuïtieve navigatie, waardoor bezoekers gemakkelijk de benodigde informatie kunnen vinden en de site prettig kunnen gebruiken.

WordPress Development

De website is gebouwd op WordPress, wat zorgt voor flexibiliteit, stabiliteit en eenvoudig onderhoud, met mogelijkheden voor toekomstige updates.

Auto-translate integratie

Een automatische vertaalfunctie is geïntegreerd, zodat bezoekers de website in hun eigen taal kunnen bekijken, wat de toegankelijkheid vergroot en internationale klanten beter bedient.

Webhosting

We implementeerden betrouwbare en snelle hosting om optimale prestaties en minimale downtime te garanderen, wat de algehele gebruikerservaring ten goede komt.

vdh-belastingadvies-webdelft-case

RESULTAAT

De verbeterde gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid hebben Van der Heijden Belastingadvies geholpen om zijn diensten effectiever te communiceren, wat bijdraagt aan de groei van het bedrijf.

+165%

Toename in klantbetrokkenheid

+35%

Meer organische bezoekers

3X

Snellere laadtijd

WebDelft heeft mij erg goed geholpen met het maken van mijn website en het continu hosten ervan.

Eric van der Heijden

Van Der Heijden belastingadvies

Get more out of your website

Schedule an introductory meeting to see together what you need and how we can best help you achieve your goals.

Andere cases