Meer bezoekers door complete re-design voor Succesblog

De nieuwe, gebruiksvriendelijke website van dit financiële blog platform verbetert de prestaties, verhoogt het vertrouwen van gebruikers en zorgt voor een aanzienlijke toename in betrokkenheid – tot de dag van vandaag.

succesblog-case-webdelft

Uitdaging

De klant had behoefte aan een professionele merkstrategie en verbeterde gebruikerservaring, om het verouderde en onoverzichtelijke platform nieuw leven in te blazen. De uitdaging lag in het creëren van een sterke merkidentiteit en een naadloze, mobiele website zonder de bestaande content te verstoren.

Onze aanpak

We ontwikkelden een samenhangende merkidentiteit en een gebruiksvriendelijke, geoptimaliseerde website die vertrouwen opbouwt en de gebruikerservaring verbetert.

Logo & huisstijl creatie (branding)

Een professioneel logo en een consistente huisstijl zorgen voor een sterke, herkenbare merkidentiteit die vertrouwen wekt. Dat is cruciaal in de financiële sector.

WordPress development

We bouwden een modern, mobielvriendelijk platform op WordPress, met verbeterde (intuïtieve) navigatie en prestaties.

Technische SEO

Optimalisatie van de website voor zoekmachines, om organisch verkeer en zichtbaarheid te vergroten.

Creatie van landingspagina's

Gerichte landingspagina’s ontworpen voor conversie en leadgeneratie, afgestemd op specifieke zoektermen.

crypto-succesblog-case

RESULTAAT

De vernieuwde website zorgde voor een indrukwekkende stijging in actieve gebruikers en meer nieuwe gebruikers. Dit was van cruciaal belang voor een platform dat inkomsten genereert via commissies. Uiteindelijk leidden de verbeteringen tot de succesvolle verkoop van het platform aan een derde partij.

+92.7%

Meer actieve gebruikers

+56.7%

Meer nieuwe bezoekers

2X

Meer unieke clicks

Heel blij met het resultaat, deze mannen weten echt wat ze doen!

Dinand Van Eijk

Succesblog

Haal meer uit jouw website

Plan een kennismakingsgesprek in, zodat we samen kunnen kijken naar wat je nodig hebt en hoe wij jou het beste kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.

Andere cases